برای خمیر پنکیک:
1 عدد تخم مرغ
نصف استکان ارده
نصف استکان شیره انگور
1 لیوان آرد
نصف لیوان شیر
1 بسته وانیل ترک (یا۱/۴ قاشق چایخوری وانیل ایرانی)
1 بسته بیکینگ پودر ترک(یا 1 قاشق مرباخوری پر )


فقط کافیه همه مواد در مخلوط کن بریزید و به مدت 15-20 استراحت دهید. در تابه خیلی کم روغن بریزید و با یک ملاقه کوچک از مایه پنکیک بریزید و بزارید با شعله متوسط روی پنکیک ها حباب پیدا شود وبعد با کفگیر پنکیک را برگردونید تا طرف دیگر هم پخته شود.
مواد لازم برای کرم ؛
2 لیوان شیر
1 عدد تخم مرغ
2 قاشق غذاخوری نشاسته
1 قاشق غذاخوری آرد
1 بسته وانیل(کمی وانیل ایرانی)
2 قاشق غذاخوری عسل

در گوناگون95 همراه ما باشید.

همه مواد را به غیر از عسل و وانیل را در قابلمه بریزید و بزارید روی حرارت با شعله متوسط ومرتب هم بزنید تا به غلظت برسد وبعد از روی حرارت بردارید و با میکسر یا مخلوط کن بزنید تا کرم مایه صاف ویکدست شودووانیل را اضافه کنید و وقتی کرم کمی خنک شد عسل را اضافه کنید و دوباره هم بزنید ودر آخر از کرم مابین پنکیک بزارید.
برای تغذیه می توانید پنکیک ها را در کیسه های زیپ پلاست بزارید تا خشک نشه.
 

منبع: اینستاگرام